Onderhoud 2017-11-06T00:02:19+00:00

Woningonderhoud

Voor de waarde van uw huis of appartement is het belangrijk dat onderhoud professioneel wordt uitgevoerd, door deskundige vakmensen. Onderhoud kan van alles zijn, het repareren van een klemmende voordeur of het afstellen van hang- en sluitwerk. Naast dit soort periodiek onderhoud kan er ook sprake zijn van incidentele of spoedeisende klussen, die snel opgelost moeten worden. Wino is zowel voor periodiek als incidenteel onderhoud de aangewezen persoon, omdat hij in veel vakgebieden een uitgebreide expertise heeft.

VvE

Wino werkt graag samen met beheermaatschappijen of Verenigingen van Eigenaren, die zelf de benodigde vakkennis niet in huis hebben. Wino helpt die VvE’s graag op het gebied van onderhoud in de vorm van pakketten. Met zijn ervaring, flexibele instelling, standaard een debriefing en nette manier van werken is hij de ideale kandidaat om VvE’s te assisteren met een dergelijk onderhoudspakket.

Particulier werk

Op kleine schaal kan Wino ook voor particulieren van alles op het gebied van onderhoud uitvoeren. Hij kan goed adviseren en indien nodig, specialisten in de arm te nemen.

Vervangen van rotte houten bouwdelen door Wino Bouw onderhoud