Verbouw en renovatie 2017-11-06T00:03:29+00:00

Verbouw en renovatie

Wino verzorgt uw verbouwing of renovatie van A tot Z en neemt u daarmee alle zorgen uit handen. Hij is expert op het gebied van zowel timmerwerk, metsel- en stucwerk, installaties van badkamers én interieurmaatwerk. Úw voordeel is dat u daardoor maar één aanspreekpunt nodig heeft. Ook bij de hele grote verbouwingen is dit het geval. Hoewel Wino dan weliswaar de hulp van diverse specialisten inschakelt, fungeert hij daarbij nog steeds als eindverantwoordelijke. Zijn talent voor organiseren en coördineren zal zorgen dat u totaal geen omkijken heeft naar de complete uitvoering.

Bij Wino geldt: beloofd is beloofd. Als hij afspreekt dat de verbouwing binnen vier weken klaar is, dan gebeurt dat ook. Zelfs als dat betekent dat hij langer moet doorwerken. Als er eventueel onvoorziene omstandigheden tijdens de werkzaamheden aan de orde komen, overlegt Wino u direct een passende oplossing. Hierdoor zal de verbouwing geen onnodige vertraging oplopen.

Wino zorgt voor een duidelijke communicatie, is recht door zee en zorgt ervoor dat uw verbouwing of renovatie u zo min mogelijk stress oplevert. Zo zorgt hij er bijvoorbeeld voor dat er tijdens de werkzaamheden dagelijks wordt opgeruimd. U zit al genoeg in de troep en zo blijft de rommel beperkt.

Verbouwing met aanbouw achterzijde woning uitgevoerd door Wino Bouw nieuwbouw

Timmerwerk

Een belangrijk onderdeel van elke verbouwing of renovatie is timmerwerk. Dit is Wino’s specialisme. Van jongs af aan werkt hij in het timmervak en nog steeds maakt hij graag mooie dingen voor zijn klanten; hiermee zet hij de traditie van het vak voort. Hij heeft al veel moois gerealiseerd in zowel grote als kleine timmerwerken.

Kasten, vloeren, daken, kozijnen, dakkapellen, maar ook het afhangen van nieuwe deuren. Hij doet alles wat met timmeren en afwerking te maken heeft. Bijvoorbeeld als het bij uw renovatie nodig is alle kozijnen te vervangen verzorgt Wino de kozijnen, de plaatsing, het glas zetten en de afwerking.

Wino Bouw - Renovatie kozijnen met openslaande deuren