Metsel- en stucwerk 2017-11-06T00:00:08+00:00

Metsel- en Stucwerk

Stucwerk

Een strakke afwerklaag van wand of plafond is de finishing touch die de verbouwing echt afmaakt. Goed stucwerk zorgt ook voor meerwaarde van uw woning. Als bij uw renovatie of verbouwing stucwerk nodig is, dan is Wino de aangewezen man. Als bijvoorbeeld de plafonds vervangen worden, kan hij deze ook meteen stukadoren. Voor meer specialistisch werk, het bewerken of verfraaien van ornamenten en lijstwerken kent hij genoeg specialisten. Bijvoorbeeld een stukadoor die gespecialiseerd is in historische panden.

Stucwerk en lijstwerk uitgevoerd door Wino Bouw
metselwerk uitgevoerd door Wino Bouw

Metselwerk

Buitenmuren en dragende muren zijn vaak uitgevoerd in metselwerk. Is er in uw verbouwing of renovatie sprake van nieuw metselwerk dan wordt dit in de meeste gevallen door Wino Bouw zelf uitgevoerd. Het grote voordeel is dat er geen externe metselaar ingeschakeld hoeft te worden waardoor de werkzaamheden zo flexibel als nodig gepland kunnen worden. Voor grote metselwerken voor bijvoorbeeld een aanbouw schakelt Wino Bouw externe metselaars in.

Heeft u wensen ten aanzien van het voegwerk, Wino Bouw kan u adviseren op gebied van kleur en uitvoering. Bijvoorbeeld bij renovatie of verbouw van oude panden wordt vaak een knipvoeg of snijvoeg toegepast. Vraag gerust naar de mogelijkheden.