Badkamers 2017-11-05T23:53:29+00:00

Badkamers

Gaat u uw badmaker verbouwen en zoekt u een professionele vakman voor de complete voorbereiding en installatie? Wino heeft hiermee een zeer ruime ervaring. Van demontage van de oude badkamer tot en met ontwerp, opbouw en uiteindelijk het monteren van sanitair en accessoires van uw nieuwe badmaker.

Bij het installeren van een badkamer komt heel wat kijken: loodgieterswerk, stukadoren, tegelzetten en het sanitair installeren. Wino leerde de kneepjes van het vak van collega’s en installeert sinds tien jaar zelfstandig badkamers.

Hij denkt graag met u mee in de voorbereiding. Weet u nog niet exact wat u wil met bijvoorbeeld de indeling, tegels, sanitair en andere afwerking, Wino adviseert u daar graag in. Hij kan alles leveren via lokale leveranciers waar hij al vele jaren mee samenwerkt. Als u het wilt, gaat hij zelfs mee naar de leverancier om advies te geven. Hij is eerlijk tegen u en zal niet aarzelen iets af te raden als hij denkt dat het beter kan. Want voor hem is het belangrijkst dat u blij en tevreden bent met het eindresultaat.

Wino Bouw - Badkamer verbouwen